Pensiune Zarnesti

Cazare in zona Zarnesti

Oferim turistilor cazare la Taverna Pietrei Craiului, una dintre cele mai noi pensiuni din zona Zarnesti.
Pensiunea este situata la 5 km de orasul Zarnesti, la poalele Muntilor Piatra Craiului.

Avem reduceri de 10% pentru cazarea la pensiunea limitofa orasului Zarnesti pentru sederi mai lungi de 2 zile.
Va rugam sa consultati oferta de preturi pentru mai multe detalii.

Pensiunea este organizata pe trei niveluri si pune la dispozitia turistilor 15 camere si 2 apartamente fiecare cu baie proprie. Facilitatile de cazare oferite de una dintre cele mai moderne pensiuni le puteti vedea accesand aceasta pagina.

Obiective turistice in zona Zarnesti

Masivul Piatra Craiului, principala atractie turistica din zona Zarnesti, este principala baza de plecare spre cele mai multe si cele mai frumoase trasee turistice din masiv.

Cheile Zarnestiului reprezinta unul dintre cele mai spectaculoase formatiuni calcaroase din Carpatii Romanesti.

Castelul Bran situat 5 km de orasul Zarnesti este unul dintre monumentele istorice ce face ca Romania sa fie cunoscuta in intreaga lume.

Cetatea fortificata de la Rasnov este situata la 10 km de orasul Zarnesti. Cetatea a fost ridicata in scop de aparare impotriva invaziilor.

Pensiunea este situata langa Rezervatia Naturala Piatra Craiului, rezervatie ce cuprinde mai mult de 1.200 de hectare din Piatra Craiului, instituita in anul 1938.

Una dintre cele mai noi pensiuni din apropiere de Zarnesti, Taverna Pietrei Craiului are ca scopul principal satisfacerea asteptarilor clientilor, de a le oferi servicii si produse la cele mai inalte standarde de calitate.

Va asteptam cu drag!