Nunta si botezuri Brasov

Taverna Pietrei Craiului este un loc deosebit pentru a organiza o nunta sau botez in Brasov.
Pensiunea este pozitionata in apropierea orasului Zarnesti, la poalele Muntilor Piatra Craiului, intr-o zona recunoscuta pentru potentialul turistic, Piatra Craiului fiind considerat ca unul dintre cele mai spectaculoase masive muntoase de pe teritoriul Romaniei.

Facilitati nunta si botezuri Brasov – Taverna Pietrei Craiului

Restaurantul Tavernei este o solutie ideala pentru organizarea evenimentelor de tip nunta sau botez in  Brasov. Pe langa restaurantul ce are o capacitate de 50 de locuri, Taverna va ofera si urmatoarele facilitati: crama, sala de agrement, sala de conferinte, tiroliana, Seara Disco / Party / Karaoke cu DJ, parcare,bucatarie disponibila in regim demipensiune sau all inclusive, foc de tabara (cu vin fiert sau tuica fiarta), iar pentru cazare va punem la dispozitie 14 camere si 2 apartamente cu cate 2 camere.
Pentru mai multe detalii despre facilitatile oferite de Taverna Pietrei Craiului vizitati pagina de oferta cazare.

Nunta si botezuri in Brasov – obiective turistice

Masivul Piatra Craiului este principala atractie turistica a zonei Bran Moeciu Zarnesti, fiind principala baza de plecare spre cele mai multe si cele mai frumoase trasee turistice din masiv. Va oferim organizarea unui eveniment nunta sau botez in Brasov intr-un decor montan deosebit.

Schitul Bran este una din principalele atractii ale zonei Bran Moeciu Zarnesti

Peisaj din vecinatatea Schitului Bran

Manastirea Sinca Veche, asezata pe dealul Plesu este o manastire rupestra unica in Romania

Izvorul Buna Vestire de langa Manastirea Sinca Veche

Manastirile din grota reprezinta un important loc de pelerinaj religios, fiind considerata o importanta atractie turistica a zonei

Schitul Coltul Chiliilor

Prapastiile Zarnestiului au aproximativ 3 km lungime.
Aici, precum si in imprejurimi, se poate practica asa-numitul bird watching.

Imagine din pastravarie

Pentru a va destinde puteti apela si la activitati precum: plimbari cu carutele trase de cai, pescuit la pastavarie, echitatie, alpinism, drumetii montane (in Piatra Craiului), ciclism pe traseul pentru mountain bike Zarnesti – Coltul Chiliilor (www.bikemap.net).

Alte atractii turistice in zona Bran Moeciu Zarnesti: Garofita Pietrei Craiului, o floare unica in lume o gasim in Masivul Piatra Craiului si multe altele.

Toate aceste elemente fac din Taverna Pietrei Craiului o locatie deosebita pentru a organiza o nunta sau un botez in Brasov!