Cazare Zarnesti

Pensiunea Taverna Pietrei Craiului este situata la poalele Muntilor Piatra Craiului, in zona de tampon a Rezervatiei Pietrei Craiului, la doar 5 km de intrarea in orasul Zarnesti, pe drumul care duce spre Plaiul Foii.

Oferta de cazare Zarnesti

Avem reduceri de 10% la cazare Zarnesti pentru sederi mai lungi de 2 zile.
Consultati oferta de preturi pentru mai multe detalii.

Obiective turistice in zona Zarnesti

Masivul Piatra Craiului este principala atractie turistica a zonei Zarnesti, fiind principala baza de plecare spre cele mai multe si cele mai frumoase trasee turistice din masiv, unde se pot practica: alpinismul, echitatia (calaria), drumetiile montane in cele mai salbatice zone din Europa si anume in Piatra Craiului, unde populatia de animale salbatice este foarte numeroasa.

Alte atractii turistice: Garofita Pietrei Craiului, o floare unica in lume, o gasim in masivul Piatra Craiului, Coltul Chiliilor (lacas sfant intr-o grota), Prapastiile Zarnestilor (aproximativ 3 km lungime) si multe altele.

Iubitorii de ciclism au la dispozitie traseul pentru mountain bike Zarnesti – Coltul Chiliilor (www.bikemap.net).

Activitati specifice zonei: plimbarile cu carutele trase de cai spre comunele apropiate, Magura sau Pestera, sau se mai poate practica asa-numitul bird watching, in Prapastiile Zarnestiului sau in imprejurimi.